BlogMűvészek és Műveik

Barta János fémművész

Barta János fémművész /Vaskalap Metal Art/ alkotásai

Barta János fémművész, -és alkotásainak bemutatása

Magamról – Barta János fémművész

Barta János vagyok, fémművész. 1972-ben születtem Szolnokon és azóta is itt élek a családommal. Jelenleg szervíztechnikusként dolgozom, szabadidőmben pedig egyedi kül- és beltéri dísztárgyakat készítek.

Ifjú éveim:

Fiatal koromban sokat rajzoltam és a fafaragással is foglalkoztam. Középiskolában Dízelmozdony-szerelőnek tanultam, a gyakorlatok során ismerkedtem meg a fémmegmunkálás alapjaival. Édesapámnak és oktatóimnak nagy szerepe volt abban, hogy megszerettem a fémmel való munkát.
Majd az évek során másfelé terelődött az utam. 2016-tól azonban ismét szükségessé vált munkámhoz a régen megszerzett tapasztalat.

Napjainkban:

Az alkotás útjára 2018. májusában léptem. Feleségem ötlete, hogy barátom születésnapjára készítsek egyedi ajándékot, felébresztette bennem kreatív szenvedélyem. Hegesztési és kézműves tudásom munkáról-munkára, folyamatosan fejlődik. A használt régi tárgyak, fémhulladékok új életre kelnek szobraimban (RoncstelepArt). Az emberektől kapott pozitív visszajelzések, amik táplálják alkotói kreativitásomat. Ez ad erőt mindig, hogy tovább menjek ezen az úton, és segít életre kelteni elképzeléseimet.
Mindig tisztelettel és hálával gondolok azokra az oktatóimra, tanáraimra, lakatos mesterekre (öreg szakikra) akik precizitásra, kitartásra, türelemre, és a munka szeretetére tanítottak. Minden művemben benne vannak szavaik, tanításaik.

Célom:

Munkám célja rámutatni, hogy feleslegessé vált, kidobott tárgyakból – melyekből alkotásaim készülnek – értéket lehet előállítani, és ezekkel örömet szerezni másoknak.

Alkotói munkámról az alábbi médiákon keresztül lehetett eddig látni és hallani:

Elérhetőségek:
Vaskalap Metal Art facebook
Vaskalap Metal Art pinterest
vaskalapmetalart@gmail.com
tel.:+36/20/381-8884

Üdvözlettel:   Barta János / Vaskalap Metal Art                                           

Barta János fémművész /Vaskalap Metal Art/ alkotásai

Kedves János, köszönjük, hogy bemutathattuk nagyszerű fém-munkáit a közösségünknek! További töretlen sikereket, és kitartást kívánunk a távolabbi céljai eléréséhez!

MMKartdesign csapata

utolsó frissítés:2020.10.29. _K.L._